23 Eylül 2013 Pazartesi

Akp Cadı Avına Başladı

Gezi olayları bitti ve cadı avı başladı. Önce dizi oyuncularından basladi av, uyusturucu operasyonunda gezi olaylarina katilan herkes toplandi. Oyunculara ilk ayar verildi. Daha sonra devletin televizyonundan Leyla ile Mecnun baskıyla yayından kaldırıldı. Mehmet Ali Alabora hedef gosterildi.
Gezi eylemcilerine kucak açan Koç ailesi 2. Hedefdi. Koç Grubuna baskın duzenlendi butun sirketleri didik didik arandı. Cezalar yağdı.
Eylemler sırasında en çok tartışılan isim olan Dolmabahçe Bezm-i Alem Valide Sultan Camisi Müezzini Fuat Yıldırım’ın, Başakşehir’e bağlı Kayabaşı köyüne sürüldüğü öğrenildi. Gezi olayları sırasında camide içki içildiği iddia edilmiş, cami müezzini Fuat Yıldırım ise ısrarla ‘kimseyi içki içerken görmediğini, yalan söyleyemeyeceğini’ tekrarlamıştı.
“Fuat Yıldırım bu davranışının bedelini sürgünle ödedi”. Bayer’in yazısına göre İstanbul müftüsünün, “Sen çok yıprandın, seni başka yere tayin edelim” söylemlerine karşı; “Ben hiçbir şekilde yıpranmadım” cevabını vermesinin ardından müfettiş görevlendirildiği ve ‘teftişin selameti’ için müezzin Fuat Yıldırım’ın 6 ay süreyle Kayabaşı köyünde müezzin olarak görevlendirildi.
Dolmabahçe Camisi imamı Halil Necipoğlu’nun tayini ise Zeytinburnu’na yapıldı. Beyoğlu müftüsü Recai Albayrak ise Karadeniz Ereğli’ye tayin edildi.
Burdan sonuc alamayan hükümet İckiyi bütün ülkede yasakladı.
Dun itibari ile 4. Furya başladi hedef çArşı. Maça 4 tane savcı gitmis cok spor sever savcilarimiz var. Aaa tesadüfe bakın ki tribün olayları oldu. Bakalım bunun faturası kime kesilecek ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder