20 Kasım 2013 Çarşamba

Akp ve Kabineye Müebbet Hapis İstemiyle Suç Duyurusu

           BAŞBAKAN VE AKP HÜKÜMETİ İÇİN, TCK NIN 302.MADDESİNİ İHLAL DEN YARGIYA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU... Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak TCK MADDE 302. "- (1) Devletin topraklarının tamamını veya 

bir kısmını yabancı bir devletin egemenliği altına koymak, Devletin birliğini bozmak, Devletin egemenliği 

altında bulunan topraklardan bir kısmını Devlet idaresinden ayırmak, Devletin bağımsızlığını zayıflatmak 

amacına yönelik elverişli bir fiil işleyen kimseye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilir."

         Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Barzani buluşmasında söylediği "Kürdistan" sözü yargıya taşındı. Başbakan Erdoğan ve kabine üyeleri hakkında, Emekli Tabip Binbaşı Hayri ÇELİK tarafından müebbet hapis istemiyle şikayette bulunuldu.

          Bir vatansever başbakanı vatana ihanetten yargıya taşıdı. Olur mu ?, Şuç sayılıp dikkate alınır mı ? , Şikayet dilekçesi yine yürekli bir Cumhuriyet Savcısı  tarafından işleme alınır mı? Orası malum. Ama bu baş kaldırış ülkemin geneline yayılırsa bu şikayetler artarsa ancak o zaman bir şeyler değişebilir. Bunlar ülkeyi babasının malı zannediyorlar. Bunun sebebi ise uzun süredir iktidar olmaları 10 seneden sonra böyle zıvanadan çıkmalar malesef oluyor. Bunun benzerlerini İsmet İnönü, Adnan Menderes ve Turgut Özal'da yaşadı. Bu kadar güç elde edince ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bunun önüne nasıl geçilir ? Demokratik eylemler, suç duyuruları, protestolar ve mizah güzel bir yol fakat çözüm değildir. Kesin çözüm ise sandık da bunların ağzının payını vermektir. Halka anlatmak gerekir tane tane bıkmadan usanmadan anlatmak, yurdu karış karış gezmek gerekir Akp'nin bu ülkeye neler kaybettirdiğini ve kaybettirmeye devam ettiğini. Artık insanlar bunlar sözde dindar olduğu için oy atmamalı çünkü dindarlık namaz kılarken çalıp çırpmak ülkeyi parça parça satmak yabancılara peşkeş çekmek midir ? Yoksa vatan haini bir pkklı ile seçim pazarlığı yapmak mıdır ? Daha 50 tane şey sayarım da zaten bunları sureklı anlatıyorum tekrara girmeyeyim. 


       Ülkeyi parça parça satmak bu suç duyurusuna dahil edilebilir mi? yada bir terör örgütü lideri ile pazarlık yapmak ? yada haksız kazanç elde etmek ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder